Mazout - AdBlue® - Diesel - Petroleum - Smeermiddelen - Gasolie

Mazoutleverancier
Mazoutleverancier

Brandstoffen Nuyts

1/4

Mazout+

Als u kiest voor mazout+, wordt uw leven een stuk gemakkelijker!

Mazout+ houdt rekening met het milieu. Het is meer dan ooit een schone energiebron.

  • De producenten hebben de samenstelling ervan verbeterd om het zwavelgehalte te verlagen.

  • Hoogrendementsketels hebben een minimaal effect op het milieu. 

  • Mazout+ verlaagt de CO2-uitstoot en maakt een optimaal rendement mogelijk

Mazout+ maakt drie keer duidelijk het verschil:

  • Verlaagde CO2-uitstoot

  • Tot 7% minder verbruik in vergelijking met gewone mazout

  • Verbetering van de betrouwbaarheid en verlenging van de levensduur van uw verwarmingsinstallatie

AdBlue Geel
AdBlue Geel

Brandstoffen Nuyts

1/2

AdBlue®

AdBlue® werd speciaal ontwikkeld om de CO2-uitstoot van Euro 4, Euro 5 en Euro 6-voertuigen te verminderen. Door deze vloeistof tijdens de verbranding in te spuiten in zware dieselmotoren, worden schadelijke stikstofoxiden in de emissie voor 85% afgebroken tot waterstof en stikstof.

AdBlue® is een veilige, heldere en niet-toxische ureumoplossing van 32,5% in gedemineraliseerd water. Deze vloeistof wordt getransporteerd in een afzonderlijke tank op de vrachtwagen of autobus. Per 100 liter diesel verbruikt u bovendien slechts 5 liter AdBlue®!

AdBlue® is dus geen brandstof of brandstofadditief. In zware voertuigen bevindt de vloeistof zich in een aparte tank. De tank navullen doet u net als diesel bijtanken. Dit mengsel kan niet ontvlammen, is niet explosief en erg milieuvriendelijk. Deze vloeistof bevindt zich dan ook in de laagste risicogroep.

Voor onze klanten hebben we ook een gamma van pompen in voorraad om deze producten te verpompen. Dat komt omdat AdBlue® niet mag en kan behandeld worden door alle materialen. Wij leveren u het product conform DIN 70 070. Wilt u meer weten over AdBlue® tanken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Diesel brandstof
Diesel brandstof

Brandstoffen Nuyts

1/2

Diesel

De dieselbrandstof die wij u aanbieden is steeds van de hoogste kwaliteit. Wij garanderen u steeds dat dit product voldoet aan de Belgische Kwaliteitsnorm.

Tijdens de maand oktober schakelen wij over naar dieselbrandstof van winterkwaliteit, zodat wij u vanaf begin november steeds een winterdiesel kunnen aanbieden met een C.F.P.P.-punt van 20°C. Met deze diesel kan u zonder problemen de winter door.

petro kachel - Petroleum
1/1

Petroleum

Petroleum is een vloeibare brandstof met een laag zwavelgehalte en een hoog vlampunt. Dat maakt het de perfecte brandstof voor de verwarming van woningen (bv. met Zibro-kachels) of verlichting. Petroleum is dus uitermate geschikt voor de verwarming van werkruimtes, leefruimtes, serres of vakantieverblijven, al dan niet met een heteluchtkanon.

Petroleum (type C) is een veilige, zuivere en zwavelvrije brandstof met een uitmuntend rendement:

  • Veilig, aangezien het vlampunt hoger is dan 55 °C;

  • Zuiver in zijn oorspronkelijke vorm, u heeft geen last van geurhinder bij verbranding;

  • Zo goed als zwavelvrij, want het bevat minder dan 0,01 % zwavel.

Deze lamp petroleum is specifiek geschikt voor de draagbare kachel met wiek of katalysator, alsook de befaamde kookfornuizen. Ook in land- en tuinbouwtoepassingen is Type C een vaste waarde.

Smeermiddelen
Smeermiddelen

Brandstoffen Nuyts

1/6

Smeermiddelen

U kan bij ons terecht voor alle soorten smeermiddelen van het merk Total. Innovatie is altijd een prioriteit geweest voor Total Lubricants, dat beschikt over R&D-centra in Solaize – nabij Lyon – en Le Havre. Dankzij het professionalisme van Total specialisten en doorgedreven onderzoek, is Total in staat om hoogtechnologische producten en oplossingen te ontwikkelen die inspelen op de nieuwste technologische evoluties, met name in de autosector.

We hebben een ruime voorraad van de nieuwste producten, in verschillende verpakkingen en bulk. Technische specificaties en goedkeuringen kunt u op aanvraag verkrijgen.

traktor2 - biobrandstof
1/1

Gasolie Extra met of zonder Biobrandstoffen

Deze brandstof met een laag zwavelgehalte is bestemd voor motorvoertuigen die niet op de openbare weg rijden (met toestemming van douane en accijnzen).